Nézze meg ezt a sötét pincét, amely egy fényes családi szobává változott, csak 1000 dollárért

Van egy sötét és elavult alagsor az otthonában? Miután látta ezt a költségkeret-átalakítást, lehet, hogy megszerzi az inspirációt, amire szüksége van ahhoz, hogy végül megoldja azt.

Michelle Gage belsőépítész és férje Alex teljesen átalakították az alagsort Havertown-ban, Pennsylvania-ban, és egy gyönyörű és fényes családi szobává változtatták.

Pince makeover
Mielőtt: Az alagsorban sötét fa burkolattal és csúnya piros csempe volt.Michelle Gage jóvoltából

Gage elmondja a TODAY Home-nak, hogy azt akarja, hogy a tér úgy nézzen ki, mint egy könyvtári szoba. Ehhez eltávolították a burkolatok egy részét, és egy egyedi könyvespolcot telepítettek a televízió és egyéb dekoráció megtartására, így a szobában egy gyönyörű fókuszpont.

“A költségvetés felét egy egyéni polcrendszert hoztuk létre, a másik felét a festékre és a padlókra” – mondta.

Pince makeover
Után: Egy egyedi, beépített könyvespolc ad helyet a könyvtár hangulata, amelyen a pár megy.Kyle Born

A festékhez fehér árnyalatot választottak, amely “felderítette a falakat” – tette hozzá Gage. Ami az eredeti padlót illeti, tudták, hogy meg kell szabadulniuk a rettenetes piros cseréptől, ami már ott volt. Ez azonban önmagában nagy kihívást jelentett a párnak.

Mivel a tér az azbeszt csempe, amely káros a felemelésére, nem tudta kitakarni a padlót. “Tehát megoldást találtunk valamire, amire leginkább tudtunk feküdni” – magyarázta.

A faux-fa padló ugyanúgy néz ki, mint egy igazi keményfa stílus, de az eredeti padló tetejére csúszott. “Nagyszerűnek tűnik, és a költségvetésünkön belül dolgoztunk.”

Pince makeover
Faux fa padló helyett az elavult piros cserép.Kyle Born

Úgy döntöttek, hogy valamit tartanak az előző telepítésből: a sötét felső gerendák, amelyeket Gage mond a szoba karakternek.

A DIY szoba átalakításának teljes költségvetése 1000 dollár volt, a bútorok és kiegészítők kivételével.

Pince makeover
A gondosan ápolt kiegészítők elhagyják a polcegységet töltöttnek, de nem túl zavaros.Kyle Born

Ahhoz, hogy a könyvtár szobájába inspirálhassanak, egy gazdag, zöld bársony szelvényrel mentek el, ami valóban otthont ad.

Gage trükkje az átalakítás egyszerű megőrzésére? “Nem igyekeztünk túl sok szobát csinálni” – mondta. “Ez az egyetlen TV-helyünk, és hagyjuk, hogy csak ez legyen. Nem próbáltunk TV-szobát / irodát / vendégszobát csinálni. “

Tekintse meg Gage terveit a weboldalán: michellegage.co.