לראות בתוך זה בית עץ מדהים שנבנה מחתיכות של ספינה ישנה

עם נוף של חמש קומות מים מבטאים מספינה הצלה, הבית הזה שימש השראה לאדריכל acclaimed.

זוכה האוסקר, שהפך לסביבתו של לאונרדו דיקפריו, מתכנן לפתוח את אתר הנופש האקולוגי החדש שלו על אי בליז בשנה הבאה, אך חלק מהתכנון נעשה על אי אחר במרחק של 3,200 מייל.

ה Bainbridge Island home blends in perfectly with surrounding cedar wood trees.
האי ביינברידג ‘משתלב באופן מושלם עם עצי עץ הארז שמסביב.אריק האקקט

זה על האי ביינברידג ‘, וושינגטון ממש מחוץ לסיאטל, שם האדריכל של אתר הנופש התגורר בבית בן חמש קומות שהוא מכנה “מגדל העץ שלו”.

“זה באמת דיבר אלי. זה באמת מחובר לסביבה סביב זה “, אמר בעל הבית ג ‘ייסון McLennan. “יש לו השקפות גדולות, אור גדול ויש לו את כל הרמות השונות. אתה באמת יכול למצוא מקום שמתאים למצב הרוח שלך. “

ה treehouse home immerses its visitors in nature.
בית העץ מחלחל את אורחיו בטבע. אריק האקקט
א reading room doubles as a lookout point in this sunny spot.
חדר קריאה מכפיל כתצפית בנקודה שטופת השמש.אריק האקקט

בעוד McLennan נשאר אמא על הפרויקט עם Dicaprio, הוא בשמחה להשתכשך על שלושה הורים, ארבעה חדרי אמבטיה בבית, יחד עם הנוף שמסביב, נוף ירוק.

מוקף ארז 200 מטר גבוה ועצים אחרים, הבית משתמש עץ מושבה כבסיס שלה. הוא נבנה בשנת 1978 על ידי אדריכל אחר, אשר הציל ארבעה, עמודי עץ ענקיים כדי לעגן את מרחב המחיה.

זהו הרישום המבוקש ביותר של איירבנב אי פעם

יול02:24

McLennan מאמין כי הקורות הם דגלאס זקן הצמיחה הישנה ותאריך בחזרה יותר מ -100 שנים, עד תורו של המאה הקודמת.

ה island home is not only built into the tree-lined landscape, but it's also made from local resources as well.
בית האי הוא לא רק בנויים לתוך הנוף עץ מרופד, אבל זה גם עשוי משאבים מקומיים גם כן.אריק האקקט
אלה kitchen accommodations are a big upgrade from those in childhood treehouses.
אלה התאמות מטבח הם שדרוג גדול מאלו בבית עץ ילדות. אריק האקקט
א muted color scheme makes the home fit organically into the Bainbridge island space.
ערכת צבעים מושתק עושה את הבית בכושר אורגני לתוך האי באינברידג ‘שטח.אריק האקקט

הבונים חילצו נגיעות אחרות מספינה ישנה, ​​בהנהון לתעשייה הימית המקומית. חלק מהחלונות הם portholes ספינה, בעוד הדלתות הם ידיות פליז repurposed נשמר ספינת מפרש הישן.

בקומת הקרקע יש מרחב מגורים אוורירי המוביל אל בריכה חיצונית, בעוד ברמה השנייה מחזיקה הכניסה הראשית וסלון.

ה backyard pond provides a breeding ground for beautiful lilies.
בריכת החצר האחורית מספקת קרקע לגידול חבצלות יפות. אריק האקקט
זה patio area brings you directly into the forest oasis.
אזור הפטיו הזה מביא אתכם ישירות אל נווה היער.אריק האקקט

חלון זכוכית עתיק עופרת באורך 12 מטרים מעגן את המטבח הסמוך, ואילו דלתות סמוכות נפתחות אל פאטיו המציע נופים של פוגט סאונד.

קומה אחת, דלתות אסם גדולות מחליקות את חדר השינה הראשי וחדר שמש פרטי.

הקומות הרביעית והחמישית מכילות חדרי שינה, אם כי בשנים האחרונות מקלין השתמש בקומה העליונה כמשרד הביתי שלו, כתב מספר ספרים ועיצב שם מבנים.

ה cozy home offers many special nooks for relaxation.
הבית הנעים מציע הרבה נוצות מיוחדות להרפיה.אריק האקקט
ה bathroom layout offers new meaning to the saying,
פריסת חדר האמבטיה מציעה משמעות חדשה לאמרה, “למצוא את עצמך בטבע”. המעצב הניח חלון סמוך למראה בסגנון יהירות.אריק האקקט

כשהסתכל מהחלון ממשרדו בקומה החמישית, אמר מק’לינאן, מצא כמה מההשראה העמוקה ביותר שלו, שצייר מעמדות המעבורות החולפות או מן הנוף הירוק,.

זה expansive porch space offers the perfect spot for entertaining guests.
מרחבת המרפסת המרחיבה הזו מציעה את המקום המושלם עבור אורחים משעשעים.אריק האקקט

“זה רק גן עדן של הטבע, “אמר. “הכל נבלע בין העצים, כך שהעצים שלמים והמערכת האקולוגית שלמה. אתה מרגיש כאילו אתה במקום מיוחד כשאתה שם “.

הבית נמכר לאחרונה עבור 875,000 $. לאה Applewhite של סותביס אינטרנשיונל נדל”ן נשאו את הרישום.

תצלומים מאת אריק הכט. עיטור שנקבע על ידי לילי קרסטן. צמחים המסופקים על ידי Bainbridge Botanicals.

Related:

  • טוב לגדול: יצירת מרחב עבודה גינון אישית
  • חצר האחורית של אש החצר האחורית: לבנות אותו רק 7 שלבים פשוטים
  • היילופטס להארדוודס: איך משפחה אחת הצילה אסם היסטורי ביד