Timberlake nije obožavatelj Taylor Hicks

Justin Timberlake nije zadivljen talentom Taylor Hicks.

“Ljudi misle da izgleda tako normalan, a on je tako slatko i ozbiljan, ali ne može podesiti melu”, rekao je Timberlake za Fashion Rocks, dopunu Vanity Faira. Timberlake također smatra da je Hicksova slava krhka. “Ako [Hicks] ima bilo kakve kosture, ako je Bog zabranio, on je gay, i ako su svi ti ljudi u Mississippiju koji su glasali za njega poput [onda on uzme debeli južni naglasak],” Oh moj bog, glasala sam za queer! “To je samo previše pritiska.”

“Justified” pjevač ima mješovite osjećaje o “American Idol”, show je Hicksu poznat. “Imam neobičan odnos s tim emisijama”, rekao je. “Oprostim, ali sam potpuno fasciniran.”

Od svoje bivše ljubavnice, Britney Spears, rekao je: “Odlazio sam s Britneyjem pola života, ali više ne znam tu ženu.”

Ljubav na stijenama?Izgleda da romantična veza između Nick Lachey i Vanessa Minnillo može biti na stijenama.

Lachey je ranije ovog mjeseca otišao u Australiju radi promocije svog albuma, a njegov povratak slatkiša ostao je iza sebe. Prijatelji MTV talk show domaćina, međutim, inzistiraju na tome da joj je olakšalo malo vremena. “Nije mogla čekati da se Nick ode jer su stvari previše teške”, rekao je prijatelj Minnillo za Life & Style Weekly, tvrdeći da je Lachey donio brak i djecu. “Vanessa kaže da je Nick otišao u more i izrazio svoje osjećaje.”

Još jedan izvor, međutim, kaže Scoopu da je Lachey koji želi malo više vremena sama. U svakom slučaju, Minnillo navodno nije gubio vrijeme kako bi ispunio prazninu. Ona se obratila svom bivšem dječaku Derek Jeteru za savjet. “Zvuči kao da njihova stvar nije gotovo”, rekao je L & S. “Derek bi mogao biti njezina rezerva.” Scoopov izvor kaže da Minnillo ne bi trebao zadržati dah na toj niti.

Bilješke iz svih krajeva…Tom Cruise lijepo se slaže sa svojom slatkom obitelji. Nakon “emocionalnog obračuna” u kojem Katie Holmes zahtijevao da Cruise donese dodatne ustupke njoj i njezinoj obitelji, Cruise je na privatnom zrakoplovu prebacio Holmesovu obitelj na svoje skrovište u Tellurideu u Coloradu, prema Nacionalnoj upitu. Obitelj se “spajala” s Cruiseom, izvještava tabulator, koji navodi “obiteljski izvor” da kaže: “Nije jednom razgovarao sa Scientologom”. … Paris Hilton i Tipper Gore nemaju mnogo zajedničkog – ali oni nose istu torbu. “To je moderna ekološka torbica od starih pločica i recikliranih omotnica Luna bar, dostupna od Ecoist.com”, rekao je izvor. “Tipper nosi jednu zbog njezina interesa za okoliš, a Pariz nosi jednu zbog njezina interesa za vrućim izgledom.” … Christina Ricci kaže da ne misli da će ikada biti glavna zvijezda jer je prekratka. “Mislim da se to neće dogoditi za mene”, kaže zvijezda “Black Snake Moan” Premiere. “Ja sam peteročlana prva stvar ujutro, i obično izgledam stvarno malo na kameri. Vjerojatno mogu otići do Holly Huntera, a onda mislim da će to biti. Imam osjećaj da sam previše mali. “

Zidovi Jeannette isporučuju Scoop Ponedjeljkom do četvrtka na MSNBC.com